Ασφάλεια Οχήματος Ασφάλεια Περιουσίας, Πυρός, Επιχείρησης Ασφάλεια Ζωής, Υγείας, Νοσοκομειακά
Ασφάλιση Γενικής και Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Νομική Προστασία Οδική και Ταξιδιωτική Βοήθεια

 

Ποιοι είμαστε...

Η Π. Καστελιώτης & ΣΙΑ Πρακτορεύσεις Ασφαλειών Ε.Ε με διακριτικό τίτλο «Αττικό Κέντρο Ασφάλισης», δημιουργήθηκε από τον Παναγιώτη Καστελιώτη.

Σκοπός της εταιρείας είναι η προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων με κριτήριο τη μεγαλύτερη δυνατή εξασφάλιση και οικονομική ωφέλεια των πελατών της.

Έχοντας απόλυτα πελατοκεντρική φιλοσοφία και κατεύθυνση, η εταιρεία αναπτύσσει την δραστηριότητα της με απευθείας πωλήσεις, κυρίως ατομικών/προσωπικών κινδύνων, σε όλα τα είδη ασφαλίσεων, χωρίς τη δέσμευση αποκλειστικής συνεργασίας με κάποια ασφαλιστική επιχείρηση πράγμα που συνεπάγεται την απόλυτη ευελιξία επιλογών.

Δίδοντας ιδιαίτερη προσοχή στις μετά την πώληση του ασφαλιστηρίου παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικά στη περίπτωση ζημιάς όπου μέλημά μας είναι να βρισκόμαστε πάντοτε εκεί που μας χρειάζεστε, οι πελάτες που μας εμπιστεύονται υπερβαίνουν τις 8.000 πρόσωπα.

Για την εξυπηρέτηση των πελατών μας, πέραν της επίσκεψης τους στα γραφεία μας, υπάρχει οργανωμένο σύστημα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και επίσκεψης στο χώρο τους.

Που θα μας βρείτε

Η εταιρεία είναι εγκατεστημένη σε ιδιόκτητο ακίνητο 250 τ.μ. που έχει εύκολη πρόσβαση και parking για τους πελάτες της επί της οδού Κύπρου 16 στο Χαϊδάρι.

Παρεχόμενες υπηρεσίες & Προϊόντα

Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση σ’ όλα τα είδη ασφαλίσεων. Αυτοκινήτων – Πυρός – Υγείας – μεταφορών κ.λ.π.

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι!
Εγγραφείτε στη λίστα μας